- Vask potetene godt, skallet skal sitte på.
- Kok potetene knapt møre i vann. Varm opp oljen og vend dampede poteter i denne. Tilsett salt, pepper og finhakkede urter.
- Skrell nederste del av aspargesen. Kok, stek eller grill den 3-4 minutter til den er knapt mør.
- Anrett asparges med skiver av fenalår rundt på porsjonstallerken eller serveringsfat.
- Server sammen med lune poteter og gjerne flatbrød.
Kan serveres som en av flere tapasretter.
Tips: Fenalår et tradisjonell norsk mat. Kombinert med asparges i denne enkle retten er den en smaksbombe. Denne retten kan brukes som forrett, når du har lyst på noe godt eller som en del av et koldtbord/tapasbord.
By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig