Har du egg og enten spekeskinke, annen spekemat eller kjøtt, eller kanskje skalldyr eller fisk til overs? Da har du en super restemiddag.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Har du egg og enten spekeskinke, annen spekemat eller kjøtt, eller kanskje skalldyr eller fisk til overs? Da har du en super restemiddag.
Du har sikkert noe i kjøleskapet som du kan kombineres med egg I denne oppskriften tar vi utgangspunkt i hvordan grekerne lager omelett.
Spekemat og rømmegrøt er utrolig godt. Grøt kan du lage enkelt fra grunnen eller kjøpe den ferdig i butikken. Server smør, sukker og kanel til.
Det er utrolig hva du kan lage med røkelaks. Eksempelvis en omelettrull med laks som passer perfekt som tapas.
Lag en deilig omelett med Ridderost, purreløk, sherrytomater og selvfølgelig mandelpoteter.
En deilig smoothie enten du bruker den som dessert eller som en liten oppkvikker til frokost eller lunsj.
I denne salaten bruker du fiskepudding, reker og deilige grønnsaker. Alt vendes inn i en god dressing av kremfløte og majones. Legg på eggebåter og du er i mål.
Baked Beans er et klassiske tilbehør til egg, bacon og pølser i England.
Grøt er ikke bare sunt, men også veldig godt. Byggrynsgrøt blir ekstra god når du har litt honning og kanel på.
Denne grøten vil du like. Enkel og rask å lage. Super som frokost.
Du kan lage deg en veldig rask frokost eller lunsj med havregryn i mikrobølgeovnen. Gjort på under 5 minutter.
Denne omeletten er noe av det raskeste du kan lage til lunsj, middag eller til å servere på koldtbordet.
Det er klart at denne omeletten blir ekstra god. Også fordi du får brukt opp rester fra kjøleskapet.