Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Spekemat og rømmegrøt er utrolig godt. Grøt kan du lage enkelt fra grunnen eller kjøpe den ferdig i butikken. Server smør, sukker og kanel til.
Her er flere oppskrifter på rømmegrøt
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter
Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.
Denne supre oppskriften på skikkelig cowboy-mat, mat som hjelper mot både bondeanger og dehydrering. Her er oppskriften på Dagen-derpå-grøt.
Trener du og trenger noen i magen= Da er oppskriften her
En deilig smoothie enten du bruker den som dessert eller som en liten oppkvikker til frokost eller lunsj.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.
Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.