En litt pikant vri på laksemousse som er enkel å lage og hvor du godt kan bruke rester av røkelaks.
En litt pikant vri på laksemousse som er enkel å lage og hvor du godt kan bruke rester av røkelaks.
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Med blåskjell til middag blir det fest. Ikke koster de mye, og er langt raskere å tilberede enn du tror. Damper du de i øl og fyller på med pølser blir det et herlig måltid.
Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.
Lakseburger er svaret på hverdagsmiddagen og til en fest. Med hjemmelaget burgerbrød og sitronmajones blir det kjempegodt. Oppskriften er såre enkel.
Lag noe spennende med krabbeklørne. Hvis du forsyner de med en gyllen dressing kan vi love deg en opplevelse. Følg den enkle oppskriften.
Server pannekaker, eller blinis, med rømme og sort kaviar. Super som forrett eller som en liten lunsjrett.
Av og til er det lurt å ty til en lettrett. En av de virkelig gode og mettende er bruschetta med norsk laks.
Et herlig måltid du ikke bør gå glipp av.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Denne retten kan du serve på koldtbordet eller som en forrett. Uansett blir den garantert tatt velvillig i mot.
La torsken få hvile seg i brennevin før du lager carpaccioskiver av den.