Reker med skinke på seng av spinat
Foto: Lise Bjelland

Reker med skinke på seng av spinat

Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.

Fremgangsmåte

Rens rekene elle scampiene. Dersom du benytter deg av rå scampi må disse kokes i lettsaltet vann et par minutter.
 
Når du renser scampiene skal du kutte et snitt langs ryggen på scampiene og fjerne den mørke strengen som sitter der også.
 
Skinken rulles rundt rekehalene og legges oppå friske, vaskede spinatblader.
 
Lag kuler av vannmelonen med et kulejern og legg pent oppå det hele.
 
Noen dråper god jomfruolje dryppes over.
 
Tips: For en virkelig eksklusiv variant bruker du sjøkrepshaler til denne retten.

Sendt inn av Suldalsskinka

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Forbered påskehelgens beste forrett nå
Dagens rett

Forbered påskehelgens beste forrett nå

Gravet ytrefilet av rein smaker fantastisk med dette tilbehøret. Start forberedelsene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag påskegodteriene selv
Oppskrifter
Oppskrifter påskegodteri

Lag påskegodteriene selv

Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her