Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
Sendt inn av Håvard Ravn Larsen
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Denne retten er inspirert av måten tyskerne tradisjonelt inntar sine hvite aspargeser. Det skal være rikelig med asparges, saus og poteter, og mindre av skinke som faktisk kan droppes helt, om du vil ha en vegetarisk vri. Hvite asparges trenger ikke kjøtt. Basta.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
Du må prøve denne oppskriften på potetlasagne hvor aubergine spiller en sentral rolle. En ekte vegetarrett.
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenFølg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenOliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
Les hele saken27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenLangtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Les hele saken