Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Siw Midtrud
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Denne retten er inspirert av måten tyskerne tradisjonelt inntar sine hvite aspargeser. Det skal være rikelig med asparges, saus og poteter, og mindre av skinke som faktisk kan droppes helt, om du vil ha en vegetarisk vri. Hvite asparges trenger ikke kjøtt. Basta.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
Du må prøve denne oppskriften på potetlasagne hvor aubergine spiller en sentral rolle. En ekte vegetarrett.
Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.
Les hele sakenLangpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.
Les hele sakenOm du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.
Les hele sakenDet er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.
Les hele sakenNydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.
Les hele sakenMacrons regjering ønsker at Frankrikes unge kokker skal finpusse sitt håndverk utenlands. Holder ikke det franske kjøkken koken lenger?
Les hele saken