Denne klassiske spanske fiskeretten med egg, erter, asparges og muslinger lages vanligvis med lysing, men hos oss velger vi torsk eller skrei i sesongen.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Denne klassiske spanske fiskeretten med egg, erter, asparges og muslinger lages vanligvis med lysing, men hos oss velger vi torsk eller skrei i sesongen.
Når du baker fisk eller annen sjømat i alu-folie, blir den supersaftig og så får du samtidig kraft til sausen.
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Når fisken bakes med sitrus og grønnsaker, enten i ovnen eller på utegrillen, beholdes alle smakene.
Her får skreien selskap av reker, asparges og deilig fløtesaus med krydderurter.
Lag en spennende vri på torskemiddagen, denne thaisalaten er et perfekt og friskt tilbehør til ovnsbakt torsk
Torsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
Torsk kan serveres på utrolig mange og spennende måter. Her gjør vi det med kremet pestosaus.
Det er ingen grunn til å droppe torsk utenom skreisesongen - her får du full uttelling.
Potetmos og sprøstekt torsk er en barnevennlig middagsrett. Kan spises av voksner også hvis du er i tvil.
Denne oppskriften er kreert av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London.
Med denne oppskriften er du sikret et godt inntak av både grønnsaker og fisk som torsk eller hyse.