Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Panert torsk kan fint serveres som et smørbrød eller burger. Rekesalat med et kick av sriracha setter fart på smaksløkene.
Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Slik skal du servere den ferske skreien med lever og rogn og en deilig saus til.
Tortilla fylt med det du måtte ha for hånden er blitt en venn i tidsnøden. Denne kombinasjonen av torsk og hvite bønner er ekstra smaksrik og mettende.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
For mange er juletorsken en nødvendighet, om ikke på selve julaften så i hvert fall dagene før.
Basilikum og torsk er en himmelsk smakskombinasjon. Lettlaget er den også.
Hva smaker bedre enn kokt skrei og rogn? Her får du oppskriften som garanterer deg et vellykket resultatet.
Med så gode råvarer som torsketunger behøver du ikke gjøre så mye. Legg de panna etter at du har panert de så kan du raskt servere med den deilige sausen vi foreslår.
Lettstekt torskelever, en rett og slett fantastisk delikatesse som er vårt svar på andelever rent bortsett fra at den smaker fisk, og at det er et helt naturlig produkt, uten inngripen av mennesker.
Torsk kan tilberedes på mange måter. En er å dampe den med grillet vårløk og mango. Garantert suksess på middagsbordet.
Denne kombinasjonen er perfekt for torsk stekt i panne.