Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
En oppskrift vi har fått fra Lyngørporten. Den er absolutt verd å prøve.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Rester etter krabbefesten skaper ny feststemning på tallerkenen som brandade
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Herlige stekte kamskjell smaker ekstra godt med dette tilbehøret
En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.