I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Kamskjell er herlig. Med chili, hvitløk og asparges løfter du dem ytterligere. Denne oppskriften må du prøve.
Rekecocktail er en deilig forrett. Her får du en oppskrift med dillmajones i tillegg.
Hummer smaker fantastisk. Når du plusser på med currypaste blir retten utrolig god.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Det gir alltid litt ekstra feststemning når krabbene er selvkokte.
Det som er spennende med blåskjell er at du kan lage mange forskjellige smaksvarianter basert på en grunnoppskrift. I denne oppskriften tilsettes øl, noe som gir en fyldig smak.
Flambering av scampien fremhever enda flere smaker som den har å by på.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen.
Krabbe, rissalat i kald tomatsuppe går det an? Klart det gjør og det smaker himmelsk. Du må bruke litt tid, men det får du igjen for. Her er oppskriften.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.