San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
En lettlaget aromatisk og frisk fiskerett som metter godt.
Laks i wokpanne er middag i en fei, og du lager str-fry-sausen enkelt selv.
Her får ørreten besøk av ris på ekte vietnamesisk vis. Du kan glede deg.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med dill og timiansaus som løfter middagen enda et hakk.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.
En spennende rett du absolutt må prøve.
Denne raske retten med ørret og wokgrønnsaker har et hint av asiatiske smaker. Retten er et fargekart på tallerkenen,
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.
Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
Denne retten er kanskje eksklusiv, men du verden så god. Den er komponert av den kjente kokken Charles Tjessem.
Ørret og kreps er en deilig kombinasjon. Når de to får besøk av asparges får du et deilig måltid. Ikke minst når du også lager potetchips.
Denne retten er komponert av den kjente kokken Charles Tjessem.
Ørret trives også i grønn saus. Bare prøv.
En deilig juleinspirert smakskombinasjon som fungerer like godt ellers i året.