Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
Breiflabb er manges favorittfisk. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
Breiflabb passer ypperlig når du skal invitere venner på besøk. Stek breiflabben og server den med soltørket tomat og blomkålkrem.
Vil du at måltidet med breiflabb skal bli hot. Da skal du bruke denne oppskriften.
Breiflabb er en av de beste fiskene å grille. Denne oppskriften gir deg fritt spillerom også til å blande med andre fiske- og skalldyrsorter.
Denne retten med breiflabb er inspirert av hvordan den tilberedes i Nice i Frankrike.
Å dampe breiflabben er en veldig god måte for å få frem den deilige smaken. Med spinat og sausen vi foreslår, blir du helt rundt bordet.
Ideen til denne retten kommer fra den Italienske klassikeren Osso Bucco som lages med kalveskank. Smakene passer også glimrende til breiflabb.
Piccata er en italiensk metode som vanligvis brukes for kylling og kalv, omtrent som schnitzel, men kan med fordel brukes for fisk. Breiflabb eller annen hvit fisk.
Slik får du sprøstekt breiflabb. Med den deilige mandarinsausen garanterer vi et måltid du kommer til å gjenta.
For en kombinasjon. To av havets beste godbiter servert på samme tallerken. Det er bare å gå i gang.
Her skal breiflabben i panna. Det skal også tomater, squash og løk. Selvfølgelig skal du krydre med blant annet karry.