Fyr opp blåskjellene med whisky og retten blir utrolig smaksrik.
Her får du en blåskjellrett som du absolutt blir mett av. Du skal blant annet gi skjellene følge av bacon.
Blåskjell er en delikatesse som bare trenger få ingredienser for å skinne. God hvitvin i kjelen gjør det lille ekstra.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
I en pilaff brukes langkornet ris, og ikke rundkornet ris som til risotto. Dermed blir den ikke like "grøtaktig", men for all del, bruk den risen du har for hånden. For det er blåskjellskraften som gjør den viktigste jobben her.
Blåskjell kan fint dampes i øl. Hvilken type avhenger av smak og ønsket stil. I denne oppskriften tilsettes lyst øl eller syrlig øl som gir en middels fyldig lett bitter eller frisk smak.
Blåskjell og pommes frites en en belgisk klassiker som må prøves. Men blåskjellene smaker også fortreffelig uten.
Dette er en blåskjellpanne for deg som elsker øl. Det skal nemlig en hel flaske til når du damper skjellene. Gled deg.
Blåskjell er både rimelig, lettlaget og velsmakende hurtigmat. Her har vi bayerøl i gryta for å sette en ekstra spiss på retten.
I denne retten biter blåskjellene virkelig fra seg. Hvor sterk retten skal være bestemmer du selv ved hjelp av mengden chili.
I denne retten spiller jordskokken hovedrollen, med smakshjelp fra blåskjell og bacon.
Blåskjell kan varieres i det uendelige til tross for at grunnprinsippet er det samme. Her lager vi de kremet og har spinat til. Følg den enkle oppskriften du finner her.
Servert på denne måten får blåskjellene enda mer karakter.
Når du skal dampe blåskjell må du prøve å bruke lyst øl i gryta. Det gir blåskjellene et ekstra like kick som du absolutt vil like.
Denne retten med ovnsbakte blåskjell i gryte har du kanskje ikke prøvd før. Det råder vi deg til. Med alt det deilige som skal i gryta vil du ikke angre.
Med blåskjell kommer maten raskt på bordet. Hvis du damper de med litt hvitvin blir de ekstra lekre.