Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Som carpaccio er tunfiskkjøttet ytterst godt. Til denne oppskriften kan du fint bruke hvalkjøtt.
Denne retten er rett inspirert av en spansk klassiker.
Velg den fisken du liker best.Det blir uansett godt når du i tillegg skal bruke både chili og grapefrukt.
Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte. Den krever karamellsaus, en smakstilsetning vietnamesiske kokker har overtatt etter franskmennene og bruker i sterke retter eller i denne fiskegryten.
En deilig og lettlvint indisk rett som du sikkert vi lage flere ganger.
Når du steker fjelløretten i rømmesaus du får en fantastisk matopplevelse du ikke vil glemme.
Lettsaltet uer server du med potetstappe og persillesmør. En enkel rett som er fantastisk god.
Tunfisk og laks er ypperlig å bruke som ceviche. Når de får følge av epler kan du trygt servere selv proffe kokker.