Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Her er sausen smakt til med ost og spinat. Det gir en lekker grønnfarge, som appellerer til barna.
Når fiskeboller gratineres, blir det faktisk feststemning rundt middagsbordet.
Verdens enkleste men også en av de lekreste forrettene er avocado med en god dose rogn/kaviar. Hvilken type du velger avhenger av budsjettet.
Denne retten er typisk for Lisboa og regionene Estremadura og Ribatejo, men escabeche er høyt elsket i Catalonia også.
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
Steinbit kan grilles rett på grillen eller i dobbel grillrist. Ekstra fin smak får den om den får ligge i krydderblandingen før grilling.
Steinbit eller annen hvit fisk trives i disse sterke omgivelsene. La deg rive med.
Fiskegratengen lager du enkelt selv med den luftige ostesausen.
Steinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus. Denne retten er rask og enkel å lage.
Zuke-Don er en gammel japansk rett med marinert sashimi og ris. Du skal også ha med avocado og sesamfrø. Her er oppskriften.
Lag marinert sashimi med kveite, ørret/laks, makrell eller tunfisk. Følg den enkle oppskriften, og du kan serve det hele på 15 minutter.
Rå fisk høres bedre ut når den benevnes sashimi, som enklest kan beskrives som sushi uten ris. Her får du en oppskrift som du vil elske, også dine eventuelle gjester.