Så enkelt blir epler til en herlig dessert.
Så enkelt blir epler til en herlig dessert.
Eple, briochedeig, karamell og whisky blir ikke bedre enn her.
I denne kaken kan du samle to meget gode ingredienser. Både eple og ost. Dermed har du noe du kan servere til alle.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Epler og øl med hveteølkokte pærer må du prøve. En dessert eller en forfriskning alle vil sette pris på.
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.
Her er oppskriften på hvordan du enkelt lager din egen deilig karamellpudding. Det tar litt tid, men det du får du igjen for når du serverer den.
Vaniljesaus passer veldig godt til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé. Her er oppskriften på lettlaget vaniljesaus.
Slik lager du en enkelt en av våre mest populære kaker. Bare følg oppskriften så blir det suksess.
Denne oppskriften på sjokolademousse er enkel. Følg den og du blir garantert en helt. Tips: Moussen kan godt lages 1-2 dager før bruk.
Denne oppskriften på sjokolademousse er veldig enkel å lage. Følg oppskriften og du blir garantert en helt.
Har du lyst på sjokoladekake skal du lage denne. Veldig enkel å få til. Her er oppskriften.
Oreo-smaken er mektig, men dette er en type kake som du bare må ha et lite stykke til av.
Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.
Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.
En enkel og god kake som fylles rett før servering. Da holder bunnene seg sprø, den kan lages flere dager i forveien.