- Forvarm ovnen til 150 C. Hell i litt kokende vann i langpannen, som skal stå på øverste rille nederst i ovnen.
- Ha sukkeret i en 1 liters avlang kakeform. Sett denne på stekeplaten, til sukkeret begynner å smelte samt tar farge. Bruk en tresleiv til å jevne ut sukkeret.
- Brun til sukkeret får karamellfarge. Bruk grytekluter når du fordeler karamellet i formen, ved å vende på den. Karamellen skal dekke bunnen, og litt oppover på sidene. Dette er varmt! Avkjøl formen
- Egg melk og vaniljesukker blandes lett i en bolle. For sterk pisking gir luftblærer i puddingen, så vær varsom.
- Melk og eggeblandingen siles opp i formen. Sett puddingen i vannbad i ovnen som er forvarmet til 150 C.
- La stå i ca 60 min.
- Puddingen avkjøles, helst over natten, og serveres med pisket krem.