Både muslimer og hinduer lager denne risdesserten, som blir servert både i moskeer og templer. Den hører også med ved brylluper og andre større selskaper.
Både muslimer og hinduer lager denne risdesserten, som blir servert både i moskeer og templer. Den hører også med ved brylluper og andre større selskaper.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Dette er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Du trenger noen få ingredienser. Du kan tilsette cognac eller likør for å spisse den ekstra.
Sabayonne eller fransk eggedosis er en klassisk dessertsaus. Den passer godt til oppskåren frisk frukt som i denne oppskriften.
Ostekake er en gjenganger og en kaketype vi aldri blir lei. Det finnes to typer ostekake, den som blir stiv ved hjelp av gelatin og den som stekes. Denne stekes.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
Her har du oppskriften på brownies med lite sukker. Vi lover deg at de smaker vel så godt som andre.
Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Arme riddere har mange navn avhengig av språk. Felles for alle er at det smaker godt og at det er en fin måte å bruke opp tørr loff eller boller på.
Dette er italienernes svar på fløtepudding med en litt annen vri. Med rømme og kokos smaker den herlig.
En deilig iskremlignende dessert med snøfrisk og selvfølgelig skal du servere bringebærsaus til.
Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.