Epler og vaniljekrem passer smaksmessig veldig godt sammen. Her i vår fylte eplekake får du begge deler. Kan det bli bedre?
Her får du oppskriften på en fruktsalat inspirert av det indiske kjøkken og med tilhørende smaker.
Fruktsalat er alltid en vinner som dessert. Legger du til Kesam blir den en enda større vinner.
Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Fromasj eller mousse som det gjerne kalles i dag, er et populært element i kaker. Den luftige munnfølelsen er en av suksessfaktorene. Det er appelsinsmaken som preger denne kaken.
Dette er en lekkerbisken for alle som elsker frityrstekt banan og is. Fort gjort å lage og går like fort ned.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
Prøv deg på friterte bananer som en lett dessert eller til helgekosen. Med en kule med is, gjør det smaken komplett.
Oppskriften er en super måte å bli kvitt halve oster som er blitt dyttet bakerst kjøleskapet. Friteringen gir dem nytt liv.
Her er godtbiter for hele familien og som garantert vil også gjester på besøk. Søte og friske med litt syre fra appelsinene. Følg den enkle oppskriften.
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.