Først lager du en blanding av 2 deler hvetmel og 1 del melis og litt eggehvite. Så skjærer man bananen opp i små terninger 2x2 cm. Disse rulles i melblandingen. Når dette er gjort, slippes de opp i frityrgryten og stekes til det blir en hard skorpe på overflaten.
Du gjør likeledes med isen, ruller den i melblandingen og steker dem kjapt i frityren. Her er det viktig at det ikke skal gå for lang tid ellers smelter isen.
Dette serveres i dessertskåler med sjokoladesaus. Ønsker du en mer syrlig smak, kan du servere den med fruktsalat, det vil si eple, appelsin, annanas, drue m.m. oppkuttet i småbiter.
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.