Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Crêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.
En deilig sandwich som virkelig får tennene til å løpe i vann. Det er blandingen av det søte, syrlige og salte som gjør denne sandwichen spesielt god når de er ferdige på grille.
En herlig sandwich med så mye deilig mellom skivene må du prøve. Du vil sikkert lage den flere ganger.
Er du glad i salami da skal du lage denne sandwichen. Du kommer til å gjøre det igjen.
Så enkelt og så godt. Denne baguetten lager du på maks 10 minutter og kan nyte den med kyllingfilet og andre godsaker.
Blåskjell er aller best i vintermånedene. Med deilig asiatiske smaker varmer denne retten garantert opp vintermørket.
Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
Det er ingen heksekunst å lage en deilig blåskjellgryte. Følg denne enkle oppskriften og du kan snart servere.