Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Chili con carne er skikkelig kose mat. I denne oppskriften blir svinenakke og høyrygg langtidskokt sammen med herlig aromatisk krydder og sterk chili.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.
Svært få ting er så innbydende og deilig som kremet polenta. Med skogens sopp og taleggio blir dette et av høstens mest etterlengtede måltider. At middagen er unnågjort på et blunk er heller ikke å forakte.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gir den ekstra mye smak.
Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
Dan dan-nudler er en av de aller beste kinesiske street-food rettene. Karamellisert og sprøstekt svinekjøtt bader i en sterk og fyldig chilisaus sammen med ferske eggnudler.
Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Breiflabb smaker nesten som hummer - bare saftigere og mørere. Derfor tåler den mer smak i tilbehøret. Rødvinsausen gjør at en saftig og myk rødvin passer perfekt til.
Kongekrabbe gjør seg umerket i tacos. Knallgodt og enkelt, med spennende smakskombinasjoner. Kongekrabbetacos må du bare prøve!
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Denne klassiske italienske brød-og-tomatsalaten er en av de aller beste måtene å nyte solmoden tomat. Frisk, syrlig og sommerlig, men samtidig mettende nok til å spise som en lett middag eller lunsj.
Ertepure er lett å lage. Du kan bruke den til mange retter som lutefisk, røkte kjøttretter, grillet fisk og laks.
Prøv denne supersunne hurtigmaten som er japaneres favoritt.
Denne herlige thailandske maissalaten smaker intenst av tropisk sommer. Solmodnetomater og saftig fersk mais møter hjerteskjell.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.