- Bland sammen alle ingrediensene til det marinerte svinekjøttet, bortsett fra stekeolje. Sett til side og la marinere mens du forberede de andre ingrediensene.
- Lag dan dan-sausen ved å blande sammen hvitløk, tahini, soysaus, mørk soysasaus, kinesisk chiliolje og sukker. Sett til side.
- Varm en wok eller stor stekepanne over høy varme. Ha i stekeoljen og svinekjøttet og stek til svinekjøttet er gyllenbrunt og sprøtt, ca 4-5 minutter. Skru ned varmen og hold kjøttet varmt.
- Kok nudler eller spaghetti etter anvisning på pakken. Når det er et minutt igjen av koketiden, tilsett bok choy eller brokkolini og sammen med nudlene. Spar ca. 1 dl av nudelvannet og slå av resten.
- Løs opp kyllingbuljong i nuddelvannet. Bland kyllingkraften sammen med dan dan-sausen.
Fordel dan dan-sausen i 4 store boller. Topp med nudler, bok choy og/eller brokkolini, stekt svinekjøtt, vårløk og hakkede peanøtter.
Her finner du flere fristende kinesiske oppskrifter