Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Rabarbra kan du også lage iskrem med. Denne rabarbraparfait er så frisk og god at den blir veldig vanskelig å stå imot.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.
Denne sjokoladekakener både vegansk og raw - altså ikke stekt. Den smaker som konfekt og kan serveres som dessert.
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.