Pavlova er florlett, sprø og den smelter i munnen. Med eggekrem og friske bær er den en suksess i et hvilket som helst selskap.
Pavlova er florlett, sprø og den smelter i munnen. Med eggekrem og friske bær er den en suksess i et hvilket som helst selskap.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det slik, franskmennene gjør Denne oppskriften er fra Alsace.
Det er morsomt å servere din hjemmelagete eggelikør. Hyggelig å gi bort som gave også. Du kan helle den over iskrem også.
Du varmer opp melken og smelter sjokoladen. Med krem på toppen og dryss av appelsinskall og revet kokesjokolade har du en deilig kakao i hånden.
Du kan lett lage karameller selv. Bruker du sjokolade i tillegg blir de ekstra gode. Morsomt å lage, morsomt og få.
Gresskar egner seg utmerket i kaker. Her er en oppskrift der vi kombinerer kremost, kesam og sjokolade. Passer utmerket til en halloweenmeny.