Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Her har du en klassisk oppskrift på bacalao som smaker fortreffelig. Enkelt å få til og garanterer deg suksess rund middagsbordet.
Prøv denne klassiske oppskriften på bacalao. Du blir garantert fornøyd og eventuelle gjester også.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn. Det er god ressursutnyttelse og aller viktigst: det smaker kjempegodt.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Du kan lage moussaka som en ren vegatrrett. Her er den veldig enkle oppskriften med squash og aubergine.
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Dette er oppskriften på hvordan Hellstrøm vil at kålruletter skal lages og smake. Følg den enkle oppskriften.
Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.
På 30 minutter lager du en varm bulgursalat med nooe. Passer utmerket som hovedrett. Her er oppskriften.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Oppskriften kommer fra kokeboka Hellstrøm Jr . som ble kåret til Beste norske kokebok i 2012. Den er derfor så enkel at også familiens yngste kan kan delta.
Potetsuppe er en velkjent rett. Denne er krydret med hete reker og løkfylte pitabrød. Her er oppskriften.