- Knekk ribbeina. Be evt. slakteren/butikken gjøre dette for deg. Gni ribben inn med salt og pepper.
- Pensle den inn med barbequesaus. Pakk den deretter inn i aluminiumsfolie.
- Legg den på grillen og la den "dampe" i 15-20 minutter. Snu den et par ganger.
- Ta av folien og fortsett stekingen - vekselvis på varm og mindre varm grill.
- Grilltid er ca. 45-60 minutter.
- La ribba hvile i ca. 10-15 minutter før den skjæres opp.
- Det kan være lurt å lage en form av aluminiumsfolie som du plasserer nede i grillen. Da drypper fettet ned i formen og en trenger ikke være redd for at fettet antenner og at en brenner kjøttet.
- Grillkullet/brikettene legges rundt formen. Ribba skjæres på langs med bena
På hver tallerken legges det 2 ribbein, grillede hele småpoteter og cæsarsalat
Her er veldig mange grilloppskrifter
Mange andre deilige retter med lam