Bland alle ingrediensene i en glasskål som tåler mikrobølgeovn. Sett skålen i mikrobølgeovnen og kok ved 600 W i 1 minutt.
Ta ut skålen og rør rundt. Kok deretter i 1,5 minutter ved 600 W.
Hell karamellmassen ut på et bakepapir og form den til en tynn firkantet plate. La platen avkjøles.
Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovn. Pensle sjokoladen på karamellmassen.
Skjær karamellene ut i passende stykker.
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Lucia-feiring med lussekatter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få ukens kake som nyhetsbrev