Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse. En drink som smaker fortreffelig.
Denne biff-sandwichen er enkel og rask å lage. Spis den med en gang eller ta den med på tur. Vellykket blir det uansett.
Denne drinken er en lettere smak enn Aperol spritz. Moscato har ofte bare 5-6 prosent alkohol. Dermed kan du drikke flere når det passer slik.
Du kan skjære biffen i porsjonsstykker og grille dem hver for seg. Da må du være ekstra påpasselig med tiden. Tilbehøret skal også grilles. Gled deg.
I denne drinken skal du faktisk bruke et helt egg. Det skal shakes sammen med cognac, portvin, likør og sukkerlake før isen kommer i.
Du kan lage drinken med den type whisky du liker best, det vil si med eller uten røykkarakter. Eller du kan velge en helt annen type brennevin - for en mary kan lages på mange måter.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
Her skal du pakke stykker av torsken inn i Parma-skinke. Og ved siden av skal du servere byggotto. Du finner alt i oppskriften.
Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.
Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.