Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.
Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.
Pinnebrød er enkel og god turmat som kan stekes både på grillen eller over bålet. Her er en deilig variant med chorizopølse og basilikum.
Prøv denne oppskriften på klassisk helstekt indrefilet til middagen. Vi garanterer en stor smaksopplevelse.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Det er utrolig hva du kan lage med røkelaks. Eksempelvis en omelettrull med laks som passer perfekt som tapas.
Her får du oppskriften på hvordan du kan lage sashimien med kveite og tre spennende sauser. Røkelakssaus, uni og urtesaus og bitter melon og ingefærsaus gjør retten til en smaksopplevelse.
Du kan lage deilig sushi med laks og kveite. Følg denne enkle oppskriften og du fremstår som en proff sushikokk.
Det er knapt noe som er så fristende som god sushi og sashimi. Ikke noe hokus-pokus å lage selv her har du en enkel oppskrift.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
Lag ovnsstekte potetbåter som passer til både biff, pølser, grillmat og andre typer stekt kjøtt. Ferdige på 25 minutter.
Du må prøve denne oppskriften på lammestek. Med så mange gode smaker vi har lagt til kommer du garantert til å lage den en gang til.
Denne oppskriften fullfører du på under 20 minutter. Husk at aspargesbønnene skal være lettkokte før du surrer de i bacon og deretter freser de i en panne. De blir et elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Fyller du tomater med hvitløk, provencekrydder og annet godt, passer de perfekt som tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.
Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia. Hvis du kjøper ferdige lefser er dette en rask og smakfull rett.
Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.