Dette er den tradisjonelle oppskrift på lammefrikassé. Du serverer den med høstens grønnsaker og hvit saus. En klassisk rette du kan servere som garantert er en suksess
Dette er den tradisjonelle oppskrift på lammefrikassé. Du serverer den med høstens grønnsaker og hvit saus. En klassisk rette du kan servere som garantert er en suksess
Her får du oppskriften på en enkel sjysaus Sausen er anvendelig til mange retter.
Er det ikke utrolig hvor mange deilige retter du kan lage med utgangspunkt i kyllingbryst? Prøv bare denne fristende oppskriften.
Her får du oppskriften på hvordan lammegryte lages i Afghansk der spinat er en selvfølge i gryta.
Disse karbonadene med kyllingkjøtt er både lette og ikke minst raske å lage. Du kan glede deg til et deilig måltid som sikkert flere enn du kommer til å sette stor pris på.
Med kalv til hovedrett blir det en smakfull middag fordi du graver den i portvin. Det tar litt tid, men du vil oppleve at det er er det verd.
I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele,