En enkel og deilig rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folie på grillen.
En enkel og deilig rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folie på grillen.
Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.
Hvitløksmør er svært enkelt å lage selv. Det passer ypperlig til bakt potet, og er også kjempegodt på toppen av biffen.
Skjær smøret i skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker. Det gir alt mer smak. Enkelt å lage er det og.
Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Du kan helsteke poteter på spyd og krydre med kapers eller oliven og bladpersille. Både stekepanne og grill kan brukes. Passer godt til stekt kjøtt, spesielt lam.
Mandelpoteter er melne, koker raskt og har en nydelig gul farge som gjør de velegnet til potetmos. Tilsett timian. Det løfter saken.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.
En av Norges beste kokker gjennom tidene, Odd Ivar Solvold, har laget denne fabelaktige retten med steinbit. Enkel er den også.
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.