Denne deilige retten med torsk og at det gode tilbehøret lager du på 30 minutter. Potet- og sellerimos og rødvinssaus passer ekstra god til.
Denne deilige retten med torsk og at det gode tilbehøret lager du på 30 minutter. Potet- og sellerimos og rødvinssaus passer ekstra god til.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare se på denne oppskriften hvo seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Trå til med denne oppskriften på et ekstra godt måltid med skrei med sprøstekt skinn og en farlig god rødvinssaus.
Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.
Carne no tacho com couve er fårikål på brasiliansk. Men smaker ikke som norsk fårikål. Prøv så får du smaken av en annen måte å lage lammet på.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
Denne oppskriften på solbærsaus er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.
Med denne oppskriften blir kyllinglårene ekstra gode. Du skal lage både rødvinsmarinade og yoghurtmarinade.