En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Det er ikke rart at italiensk mat er manges favoritt. Her får juleskinka følge av en risotto som er rask å lage.Følg den enkle oppskriften.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Biff er alltid velkommen. Følg denne enkle oppskriften som har et litt annet tilbehør enn du kanskje er vant til. La pommes frites eller bakte poteter få en pause.
Andebryst tilberedt på den rette måten smaker fantastisk. Den retten med en deilig risotto og gulrotpuré blir et festmåltid.
Risotto og krabbe er en perfekt match. Med sjalottløk, hvitvin, matfløte, parmesan, basilikum og litt til får du et måltid du ikke vil glemme. Her er oppskriften.
Det finnes mange oppskrifter på paella. Her har du en smakfull en og som det er raskt å lage.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
Det er slik den kjente kokken Ole Martin Alfsen vil at du skal tilberede breiflabb.