Så populære er lammeskankene at du betaler en høyere kilopris for dem enn selve låret. Men en eller to ganger i året, må du bare unne deg denne smaksopplevelsen. Og best av alt er at retten lager seg selv mens du nyter fridagen fullt ut.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.
Denne oppskriften er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook. http://www.bbc.co.uk/food
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Pannekaker er ikke bare barnemat, men også et godt og ikke minst raskt alternativ til middag når du velger salt fyll. Denne oppskriften er veldig rask å få til.
Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Har du lyst på en lasagn, og vil ha en rett med litt fart i skal du lage cannelloni med chili og cottage cheese. Setter smaksløkene garantert i gir.