Cannelloni med chili og cottage cheese og tomatsaus på siden
Foto: Istock

Cannelloni med chili og cottage cheese og tomatsaus på siden

Har du lyst på en lasagne, og vil ha en rett med litt fart i skal du lage cannelloni med chili og cottage cheese. Setter smaksløkene garantert i gir.

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene eller pastarørene (noen av gangen) i ca 4 min.
  3. Ta dem forsiktig opp.
  4. Bland cottage cheese, chili og hvitløk.
  5. Fordel blandingen på platene/rørene.
  6. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
  7. Strø over osten.
  8. Gratiner i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til osten er gyllen.
  9. Tomatsaus:
  10. Rens og hakk løken grovt.
  11. Ha løk, knuste tomater, finhakket hvitløk og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
  12. Hell tomatsausen i en kjele. La det koke opp under omrøring.
  13. Smak til med soyasaus eller miso.
  14. Server sausen ved siden av pastarullene. 
  15. Server gjerne med en grønn salat og godt brød.

Har du lyst til å lage en annen pastarett byr vi på mange forslag

Alt om pasta i Apéritifs pastaguide

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Aperitif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
De beste julegavene er spiselige - slik lager du dem selv
+
Julemat
Spiselige julegaver

De beste julegavene er spiselige - slik lager du dem selv

Hvorfor handle julegaver når du kan lage dem selv? Her får du idèer til både søte og salte gourmetgaver som alle vil elske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess
Dagens rett

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess

Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny bærekraft-milepæl for Kvitnes Gård

Kvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul
Julemat
Oppskrifter julekaker

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul

Inviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 04. februar

Smak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene

Den 04. februar har du en sjelden mulighet til å utforske toppviner fra Spania. Ta en titt på vinene som serveres denne kvelden – du vil forstå hvorfor det lønner seg å sikre seg en plass raskt!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den
Dagens rett

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den

Ovnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her