- Bland sammen ingrediensene til pannekakerøra.
- Ha i mel og salt først og visp inn melken til en jevn og glatt røre.
- Rør inn eggene tilslutt. La røra svelle i ca. 30 minutter.
- Lag Bolognese og ostesaus som anvist nedenfor.
- Lag litt tykke pannekaker som stekes på middels varm panne.
- Fordel Bolognese på pannekakene og rull dem sammen.
- Legg over på et ildfast fat.
- Hell over ostesausen og dryss over revet ost.
- Gratiner under grillen til osten har smeltet og blitt gyllen.
- Bolognese: Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger. Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme. Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.
- Ostesaus:
Smelt smør i en kjele og rør inn melet. Spe med melken under omrøring og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk. Ha permesan og la osten smelte. Smak til med krydder.