Denne kombinasjonen har du kanskje aldri tenkt på. Derfor må du prøve sopp-pai med bacon. Her er oppskriften.
Denne kombinasjonen har du kanskje aldri tenkt på. Derfor må du prøve sopp-pai med bacon. Her er oppskriften.
Alle har vel spist tørre og seige svinekoteletter. Følger du vår oppskrift blir du garantert fornøyd.
Grilling er ikke bare forbeholdt helgen, og disse grillspydene er ekstra rask hverdagsmat. Tyrkisk kebab smaker fortreffelig. Her den enkle oppskriften.
Du trenger bare denne salaten når du har rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller spekemat. Den kan også serveres med vegetariske alternativer.
Det er enklere enn du tror å helgrille en entrecôte. Følg denne enkle oppskriften så kan du raskt servere.
En enkel og deilig rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folie på grillen.
Hvitløksmør er svært enkelt å lage selv. Det passer ypperlig til bakt potet, og er også kjempegodt på toppen av biffen.
Skal du lage pølser selv, skal du prøve disse med akevitt og rosiner. Vi kan love deg en annerledes pølse enn de du er vant med. Her er oppskriften.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
En av Norges beste kokker gjennom tidene, Odd Ivar Solvold, har laget denne fabelaktige retten med steinbit. Enkel er den også.
Etter en omgang på grillen blir hvitløken myk og mild på smak og kan spises som de er. Topp til tapasbordet.
Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.
Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.
Prøv denne oppskriften på klassisk helstekt indrefilet til middagen. Vi garanterer en stor smaksopplevelse.