Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Det er utrolig hva du kan lage med røkelaks. Eksempelvis en omelettrull med laks som passer perfekt som tapas.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
Du må prøve denne oppskriften på lammestek. Med så mange gode smaker vi har lagt til kommer du garantert til å lage den en gang til.
Fyller du tomater med hvitløk, provencekrydder og annet godt, passer de perfekt som tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.
Er det ikke utrolig hvor mange deilige retter du kan lage med utgangspunkt i kyllingbryst? Prøv bare denne fristende oppskriften.
Disse karbonadene med kyllingkjøtt er både lette og ikke minst raske å lage. Du kan glede deg til et deilig måltid som sikkert flere enn du kommer til å sette stor pris på.
I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.
Det er ikke alltid det er like lett å finne retter som både små og store liker, men denne pølseformen er perfekt. Og hvem som helst kan lage den.