Pastasalat er en super hverdagsrett som er veldig rask å tilberede og som du kan lages med rester av pasta.
Pastasalat er en super hverdagsrett som er veldig rask å tilberede og som du kan lages med rester av pasta.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt hvis du venter mange gjester, og her finner du en skikkelig festrett. Med en frisk aspargessalat topper du måltidet.
Denne pastaretten sparker fra og er et godt valg når middagen skal gå i en fei. Kjøttboller med chili og pasta skal du prøve. Her er oppskriften.
Legg kveita på grillen. Og selvfølgelig skal kongekrabben få sin plass, men den skal få trekke i deilig kraft. Sammen med andre godsakser skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Kamskjell som bare har fått fine grillmerker og med salat til er så sommerlig som en rett kan bli. Med riktig drikke til blir det et festmåltid.
Fylt pasta er mye enklere å lage enn du tror. Cannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus av svin som her og toppes med ostesaus. Her oppskriften.
Har du lyst på en spennende og hot salat der ananas og chili spiller hovedrollen da skal du prøve denne oppskriften.
Med byggryn noen biffstrimler, asparges og tomater blir denne «risottoen» ekstra fristende. Oppskriften er veldig enkel og rask å lage.
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
Vi har verdens beste lam i Norge. Det er særlig i påskehøytiden vi lager gode lammeretter. Her er en spennende oppskrift på lammestek med ansjospesto.
Trå til med denne oppskriften på et ekstra godt måltid med skrei med sprøstekt skinn og en farlig god rødvinssaus.
I Norge tenker vi gjerne sukker og syltetøy når noen sier pannekaker. I mange andre land er grove pannekaker med salt fyll vanlig. Og et godt middagsalternativ.