- Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
- Dekk et stekebrett eller skjærefjøl med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på brettet/fjøla.
- Lag fyllet:
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. - Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen.
- Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
- Lag cannellonirullene:
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. - Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Denne retten kan fint lages uten kjøtt. Da erstatter du det bare med 2 dl kokte linser, bønner eller kikerter.