Legg glassnudlene i en bolle vann og shiitakesoppen i en annen.
Finkutt kjøttet (eller mal det grovt) og bland det med hvitløk, salt og pepper. Bland dette til en deig og lag små boller ved å forme dem i hånden.
Kok opp vann og soyasaus og la kjøttbollene koke/trekke i vannet i 5 minutter.
Del i shiitakesoppen i to, legg dem og glassnudlene i kjelen og skru ned varmen.
Etter et par minutter har du i grønnsakene og trekker kjelen til side. Pynt med frisk koriander og server straks.
Tips: Prøv også å lage retten med svinekjøttdeig, og bytt gjerne ut shiitaken med annen aromatisk sopp. Du kan også lage retten med andre typer nudler.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig