En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.
En deilig sjokoladekake som du og dine garantert vil like. Om du ikke spiser opp hele med en gang, holder den seg svært godt.
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Gjørmekake forbinder de fleste med noe annet, men det er det amerikanske navnet på denne type kake. Uansett navn, den skal være klissete.
Denne mektige og mektig gode sjokoladekaken nytes helst i små biter. Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Perfekt for deg som egentlig ikke har tid å bake kake midt i uka.
Denne nydelige kaken med smak av After Eigth, er en perfekt avslutning på et festmåltid.
Den er kaken er kreert av den prisbelønte konditoren, Magnus Johansson fra Stockholm. Derfor består den av flere elementer og mange ingredienser. Men la deg ikke skremme.
Det er lett å miste motet av den lange ingredienslisten med de pinlig nøyaktige målene, men ifølge Lotte Arnesen Hogefeld, konditor på Nedre Foss Gård, er det eneste veien til et vellykket resultat.
Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Denne oreokaken med bunn av oreokjeks er fløyelsmyk. Dessuten bruker du kraftig mørk sjokolade- og hvit sjokolademousse. Server den med en kopp svart god kaffe. Det blir ikke bedre.
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Sjokoladekarameller er skikkelig godt. På én time sitter du igjen med 40 Sjokoladekarameller med muscovadorørsukker hvis du følger denne oppskriften.
Det er gøy å bygge snømann. Enda morsommere er det å bake dem i sammen med barna. Her det store muligheter for de smås kreativitet. Og vi kan love at de smaker deilig.
Du må prøve disse deilige fløtebollene med tilsvarende deilige bringebær. Oppskriften serveres deg av Lise Finckenhagen