Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Lag din egen kakao og ha en klatt vispet krem på toppen. Smaker herlig året rundt.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller. det slik italienerne gjør De kaller det Panettone. Her er oppskriften.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det slik, franskmennene gjør Denne oppskriften er fra Alsace.
Om det heter julebrød eller julekake, avhenger av hvor i landet du bor. Men at begge navnene har lange tradisjoner er det liten tvil om. Her er en veldig deilig variant.
Dette er en enkel kake å lage og bør få sin plass blant de tradisjonelle syv slagene vi tradisjonelt baker til jul.
Kyllingleverpateer er en av franskmennenes yndlingsretter. Den kan varieres i det uendelige. Her får du oppskriften som du lett fikser selv med litt cognac og maderia.
Retten som også kalles bagna cauda betyr rett og slett varmt bad og skal serveres varm med rå grønnsaker.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Dillstuede poteter er godt tilbehør til gravlaks, røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Her er den enkle oppskriften.
Dette er en iskaffe du neppe har smakt før. Det har du sjansen til nå. FØlg den enkle oppskriften.