Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Kveite er en delikatesse Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og aspargesbønner.
Ostekake med gelélokk smaker fantastisk godt. Riktig nok tar det en del tid å lage den, men det har du igjen for.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.
Muffins med blåbær og bringebær, som du topper med krem, er super godt. Det er bare å følge vår enkle oppskrift så kan de servere liten som stor.
Muffins er alle glad i. De behøver ikke bare være søte og gode. Med chili og valnøtter blir de enda bedre. Her er oppskriften.
En dessertkake som absolutt egner seg bare for de voksne. Det er selvfølgelig ikke vanskelig å gjette seg til hvorfor. Uansett vil du aldri angre på at du har fulgt vår oppskrift. Kaken smaker utrolig godt.
Gøttekælla, julemanna, spekulasi, kakemenner. Kjært barn har mange navn. Denne oppskriften på hvite kakemenn og- damer gir deilige julekaker.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller. det slik italienerne gjør De kaller det Panettone. Her er oppskriften.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det slik, franskmennene gjør Denne oppskriften er fra Alsace.
Nå skal du bake fileten i ovnen og drysse på provencekrydder. Ute av ovnen får den besøk av Crème Fraîce.