Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.
Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.
Gulrotrullekake er en fantastisk kombinasjon av to favorittbakverk. Den er så saftig at den med fordel kan bakes dagen i forveien.
Herlige vaniljesnurrer eller -boller som gjør ettermiddagskaffen til en fest. Fyll vaniljesnurrene med dobbelt fyll av vaniljekrem og mandelmasse.
Goro er en av våre eldste julekaker. De smaker av kardemomme og smør med et hint av sitrus. Kakene er tynne og sprø. Deilige til kaffen.
Pepperkaker baker du sammen med barna eller venner. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv. Her en oppskrift der vi pynter kakene litt.
Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.
En saftig og smakfull julestjerne laget av hvetedeig med fyll av mørk sjokolade, appelsin, rørsukker og kanel.
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Prinsessekake er en uimotståelig bollekake med deilig tykk vaniljekrem og som her toppet med sommerens friske bær.
Iskrem og bær i et kremmerhus av søt gjærbakst som smaker deilig nybakte. De blir opplagt en av barnas favoritter. Sikkert også hos de voksne.
Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.