- Visp kremfløten stiv. Visp egg og sukker til eggedosis og ha i kremen.
- Smuldre smøret i de tørre ingrediensene (hold av litt hvetemel til utbaking) og bland det i eggedosis/kremblandingen.
- Sett deigen kjølig minst 2 timer.
- Kjevle deigen ut så tynt som mulig og skjær ut leiver etter størrelsen på gorojernet ditt. Stek kakene lyst gylne og sprø.
- Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks eller fryseboksen.
Tips: Lag mønster av gorojernet på et pappark og legg dette over den kjevlede leiven. Kjevle bare litt deig av gangen.
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig