Hamburgeren er ikke av fransk opprinnelse, men det trenger ikke å sette en stopper for at man lar seg inspirere til å sette en fransk spiss på smaken.
Hamburgeren er ikke av fransk opprinnelse, men det trenger ikke å sette en stopper for at man lar seg inspirere til å sette en fransk spiss på smaken.
Her får du oppskriften på fondue, men ikke bare det. Her er forslag til tilbehøret som pesto og sauser.
Den berømte grillkokken Craig Whitson anbefaler denne oppskriften på coleslaw.
Lag deilige egg som ser ut som fluesopp og barna vil fryde seg over.
I denne salaten bruker du fiskepudding, reker og deiilie grønnsaker. Alt vendes inn i en god dressing av kremfløte og majones. Legg på eggebåter og du er i mål.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.
Litt tungt etter gårsdagen? Her er det trøst å finne i noen godt å begynne morgenen med.
En deilig salat som gir deg masse smak. Ikke minst på grunn av krabbekjøttet og den deilige dressingen.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Står orientalsk på menyen må dressingen stå i stil. Denne oppskriften må du bruke.