Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.
Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
Lag coleslaw ved å blande gulrot, hodekål, rødløk, rømme, majones, salt, pepper og agurklake i en bolle.
Stek burgerne på sterk varme, ca 3 minutter på hver side. Legg på cheddarosten ca. ett minutt før de er ferdige.
Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med coleslaw, chorizopølse, tomater, burger og løk. Pynt gjerne med en urtekvast på
toppen.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev